Software op maat voor ECR Car Retail

Door aan- en verkoop vanuit één platform te beheren, ligt de focus eindelijk op proactieve handel

Ecr
Digitale strategie
  • Marktonderzoek door observatie
UX
  • Wireframing & UI design
Technology
  • Slim framework
  • React JS

In het kort

De klant

ECR Car Retail is een onafhankelijke autogroothandel voor Europse spelers in nieuwe voertuigen en jonge tweedehands wagens.

De uitdaging

Deze software moet ondersteunen in de omschakeling van een opportunistische aan- en verkoop naar een proactieve handel.

De uitkomst

Door aan- en verkoop vanuit één platform te beheren, ligt de focus eindelijk op de handel. Automatisatie van logistiek, administratie en publicatie is een ware verademing.

De digitale weg vooruit

ECR Car Retail wil terug naar de kern van hun business. Men verwacht van software dat die ondersteunt door sneller en juister werken.

Software moet er voor zorgen dat de focus van de mensen ligt bij hun eigen menselijke expertise en flexibiliteit. Daar maken zij het verschil.

Als we de kans krijgen om mee in en bedrijf te duiken en zo software te ontwerpen en ontwikkelen die de mensen echt vooruit helpt, zijn we blij. We bouwen mee aan een webapplicatie voor ECR Car Retail die de kern van hun business moet ondersteunen en inzichtelijk maken.

Ecr

Eén team

Voor projecten als deze werken we graag als één team. Dat betekent dat klant, wij en andere betrokkenen, heel actief meewerken aan het idee achter de software en de implementatie.

In 2-wekelijkse demo's tonen we vooruitgang en pushen we features naar voor. Zo gaat het vooruit.

13 & God - Perfect Speed