Over Antenna

Antenna is een digitaal bureau met een focus op online oplossingen waarbij kwaliteit en duurzaamheid primeren.

We leggen het accent op een gebruiksvriendelijke en mooie oplossing die – ondanks het feit dat er vaak sprake is van een technische complexiteit – intuïtief werkt voor zowel de gebruiker als de bezoeker.

Met meer dan 20 jaar ervaring en een kernteam van experts zorgen we ervoor dat we kunnen meedenken over een project en maakt ons tot de ideale partner voor jouw maatwerk. In elke fase van het proces.

Door transparant, kritisch, soms licht pragmatisch maar vooral eerlijk samen te werken, doorlopen we een traject waarbij de verantwoordelijkheden en deadlines gekend zijn en gerespecteerd worden.

 

Partners

Antenna is ontstaan uit de gedeelde digitale passie van Pieter van Peteghem en Sven Hendrickx. Waar zij vroeger vooral indirect werkten voor andere organisaties, bundelen zij nu hun krachten om nog sterkere oplossingen aan te bieden aan de klanten van Antenna.

Beiden eerlijk en transparant en met slechts één doel in gedachten: straf werk!

Pieter Van Peteghem bij Antenna

Pieter Van Peteghem

Founding partner / Chief technical officer

Sven Hendrickx bij Antenna

Sven Hendrickx

Founding partner / Art director

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Met de juiste mensen tot het juiste resultaat komen.
Dat is waar wij naar streven!

Antenna werkt samen met een team van experten zoals digitale strategen, merkenmakers, copywriters, illustratoren, webontwikkelaars en freelance specialisten.

Ben jij één van die creatieve experts die we nog niet kennen? Aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren!

Contacteer ons