Tadaaz

Samen met Positive Thinking hebben we voor Tadaaz een volledig nieuwe website bedacht en ontworpen.

In het kort

Bij Tadaaz vind je kaartjes en decoratie voor alle ‘Happy Moments’ in jouw leven. Je kiest je favoriete kaart uit hun ruime aanbod en maakt online jouw eigen kaart.

Een goede business hadden ze al, maar het uiterlijk en gebruiksvriendelijkheid van hun oude website hinkte wat achterop. Antenna to the rescue!

Services

Analyse & strategie / Concept & design

Een nieuw en eigentijds ontwerp met een logische informatiestructuur. We behouden en optimaliseren wat werkt en vernieuwen waar nodig.

Wie is de klant?

Sinds z’n ontstaan is Tadaaz de belangrijkste online aanbieder van drukwerk voor jouw Happy Moments.

Tadaaz staat voor een unieke mix: een jong en dynamisch merk, maar wel ééntje met meer dan 60 jaar ervaring!

Uitdaging

De website moet even fris en met dezelfde hoeveelheid schwung ogen voor de bezoekers als de kaartontwerpen die ze aanbieden.

Daarnaast was website nog niet geoptimaliseerd voor alle smartphones en tablets van deze wereld. Beide zijn belangrijke gebreken die aangepakt moesten worden!

Meerwaarde voor de klant

In de web-to-print wereld waar je qua hippe kaartjes altijd de vinger aan de pols moet houden kan je met jouw website niet achterblijven.

De gebruikerservaring moet kloppen vanaf je de website bezoekt. De website moet aanspreken, vlot en duidelijk werken en bezoekers zo snel mogelijk overtuigen om een creatief kaartje te ontwerpen en een bestelling te plaatsen.

Vertel ons jouw verhaal, en wij helpen jou verder!