Online Resto

We bouwden zelf een eenvoudig en snel op te zetten afhaalplatform voor restaurants.

In het kort

Af en toe gaan we zelf aan de slag met een idee. Dat leidt tot creatieve momenten op technisch vlak en inzichten in de zakelijke kant van software.

Online-resto.be komt er op aangeven van Kaffee Plaza. Zij waren op zoek naar een oplossing om afhaal te organiseren voor hun zaak. Wij maakten er een schaalbare oplossing van die ook anderen kunnen gebruiken.

 

Services

Concept & design / Ontwikkeling

We willen inzetten op developers die technisch goed zijn én inzicht hebben in de zakelijke kant van software. De combinatie zorgt voor betrokkenheid en betere keuzes.

We gingen op zoek hoe we snel, met weinig budget en toch schaalbaar een oplossing kunnen bouwen voor het mogelijk maken van online bestellen voor een zaak.

En hoe?

Het beheer gebeurt via Airtable (lees meer over de mogelijkheden van Airtable). Dat is een fantastisch product dat het midden houdt tussen Excel en een database maar heel natuurlijk aanvoelt.

  • Het aanbod, dat zijn de producten, wordt beheerd via een spreadsheet
  • De bestellingen komen binnen via een andere spreadsheet
  • Op basis van een formulier beheert men gemakkelijke enkele instellingen zoals openingsuren, afhaalmomenten ea.

 

De applicatie zelf heeft een Laravel backend en Vue frontend

  • De backend zorgt voor de integratie met Airtable, validatie van de input & afhandeling van de communicatie per email met de klanten
  • De frontend visualiseer het menu en zorgt voor een intuïtieve en reactieve interface

Vertel ons jouw verhaal, en wij helpen jou verder!