Feral

We werken verder op een online tool die de bezoeker toelaat om een eigen configuratie voor stalen binnenschrijnwerk op te maken en zo prijs op te vragen.

In het kort

Feral Group gelooft sterk in de mogelijkheden van digitalisering en flows die gestuurd of ondersteund worden door doordachte toepassingen. Zo worden de kansen op fouten beperkt en kan het volume omhoog.

We bouwden verder op een online configurator voor stalen binnenschrijnwerk die de bezoeker in staat stelt om zelf binnenschrijnwerk te ontwerpen en een bijhorende prijs op te vragen.

De integratie met Teamleader vereenvoudigt de flow voor Feral Group.

Services

Ontwikkeling / Optimalisatie

De configuratie van binnenschrijnwerk heeft heel wat parameters. Door de bezoeker heel visueel te begeleiden krijgt die een beter inzicht in het eindresultaat en wordt de kans op fouten zo goed als beperkt.

Op basis van de configuratie komt een heel kwaliteitsvolle prijsaanvraag binnen die, dankzij een verregaande integratie met Teamleader, vlot verwerkt en opgvolgd kan worden.

Omgaan met erfenissen en cadeaus

Af en toe komt een project met een hele geschiedenis bij ons. De oorzaken liggen uit elkaar.

Een project verder ontwikkelen is geen evidentie maar wel vaak een realiteit. Dat is het geen kwestie van opnieuw te starten, dat is een kwestie van even heel hands-on aan de slag te gaan en, samen met de klant, de juiste prioriteiten te leggen om zo snel enkele cruciale stappen te verwezenlijken.

Vertel ons jouw verhaal, en wij helpen jou verder!