Feem

Feem Active Cleaner is een gebruiksvriendelijk onderhoudsproduct voor alle denkbare schoonmaaktaken.

Overzicht

Feem Active Cleaner is een gebruiksvriendelijk onderhoudsproduct waarmee alle denkbare schoonmaaktaken kunnen worden vervuld. Waar Feem vroeger vooral succes had op markten, beurzen en teleshopping-kanalen, willen ze nu verder professionaliseren en internationaal groeien.

Wij zorgden alvast voor een sterke online visualisatie van het merk.

Services

Door de bezoeker te informeren over een winkel in de buurt of door te linken naar de webshop, verlagen we de drempel om te kopen.

Wie is de klant?

Feem staat synoniem voor kwaliteit en fantastische resultaten. Ze brengen met Feem Active Cleaner een gebruiksvriendelijk onderhoudsproduct op de markt waarmee alle denkbare schoonmaaktaken kunnen worden vervuld.

Uitdaging

Waar Feem vroeger vooral succes had op markten, beurzen en teleshopping-kanalen, willen ze nu verder professionaliseren en internationaal groeien. Om deze groei te verwezenlijken is een professionele, eigentijdse en meertalige website noodzakelijk die niet enkel het merk visueel ondersteunt maar het ook inhoudelijk promoot aan de hand van relevante inhoud.

Oplossing

Deze meertalige website van Feem Active Cleaner is gemaakt met het CMS systeem Drupal 8.

  • Content Management Systeem: Drupal 8
  • Responsive website
  • Shop locator
Concept & design

Na de rebranding van hun product kwam Feem bij ons terecht. Ze zochten een partner die hen digitaal kan ondersteunen voor alles wat in de toekomst nog op hen af zal komen. Eerst werkten we de rebranding van hun product verder uit zodat er ook een online look-and-feel ontstond.

Dit proces evolueerde naarmate de website vorm kreeg. Iets later kwam er de vraag of het mogelijk was om voor hen ook een meertalige commercial uit te werken. Door het beperkte budget, moesten we zoeken naar een slimme oplossing om de ware waarden van het product toch in de verf te zetten. Uiteindelijk kozen we ervoor om de echte kenners van het product aan het woord te laten. De mensen die het product al jarenlang gebruiken en overtuigd zijn van de onnavolgbare kwaliteit. Betere reclame vind je niet.

Vertel ons jouw verhaal, en wij helpen jou verder!

Bekijk ook onze andere cases

Belfleur

Belfleur is hét digitale aankoopplatform voor bloemisten. Wij realiseerden hun online uithangbord.

Lees verder

Geschke Beard Balm

Een baardbalsem uit dé wielerstreek van Vlaanderen.

Lees verder