ECR Car Retail

Meedenken, meewerken én heel betrokken aan een cloud software bouwen die integreert met processen en andere toepassingen is helemaal ons ding.

In het kort

Soms zit het allemaal mee. Dan krijgen we de kans om mee in het bedrijf te duiken en zo software te ontwerpen en ontwikkelen die de mensen bij ECR Car Retail helpen, slimmer maken en de kans geven om hen te focussen op hun eigen expertise.

We bouwen mee aan een webapplicatie voor ECR Car Retail die de kern van hun business moet ondersteunen en inzichtelijk maken.

Services

Analyse & strategie / Concept & design / Ontwikkeling

Software moet er voor zorgen dat de focus van de mensen ligt bij hun eigen menselijke expertise en flexibiliteit. Daar maken zij het verschil.

Wie is de klant?

ECR Car Retail is een onafhankelijke autogroothandel in nieuwe voertuigen en jonge tweedehands wagens.

Als internationale speler zijn ze al meer dan 20 jaar een belangrijke aankoopbron voor onafhankelijke autohandelaars, officiële verdelers, autoverhuurbedrijven en leasingmaatschappijen over heel Europa.

Uitdaging

De introductie van het nieuwe platform komt nooit alleen. Omdat er hard ingezet wordt op digitalisering, wordt een deel van de werking herdacht.

De intrede van een CRM zorgt voor werken 2.0. Door een verregaande integratie met Teamleader te voorzien proberen we de waarheid op één plaats maar overal inzichtelijk te houden

Meerwaarde voor de klant

We zijn er nog niet helemaal maar het wordt de moeite!

Door de verregaande integratie met Teamleader langs de ene kant en hun publieke website anderzijds, kunnen de medewerkers repetitieve taken vermijden en is er een beter inzicht in de cruciale bewegingen van het aanbieden en verkopen.

Flexibele setup

Bij grotere applicaties als deze is het belangrijk om te kiezen voor technologieën die zich reeds bewezen hebben en flexibel zijn bij implementatie.

  • De backend berust op Slim framework.
  • De frontend schreven we in React.
Integratie met Teamleader

De waarheid blijft beter op één plaats. ECR Car Retail koos ervoor om Teamleader te gaan gebruiken als CRM.

Door een verregaande integratie worden alle klanten en bijhorende contacten beheerd in Teamleader. De applicatie maakt gebruik van de API om de nodige gegevens op te halen.

Beheer via EasyAdmin

Via de EasyAdmin bundle, een tool bovenop het Symfony framework, beheert een beperkte groep de globale instellingen van de applicatie.

  • Gebruikers & permissies
  • De actieve merken, kleuren, modellen, opties ea
  • Vertalingen
  • Inhoud voor communicatie met klanten en externe partijen

Vertel ons jouw verhaal, en wij helpen jou verder!