Cikler

Een intuïtieve routeplanner voor fietstoerisme die de focus legt op beleving

Overzicht

Het plan achter Cikler is er ééntje van formaat en steunt op een aantal belangrijke milestones. In een eerste fase is het de bedoeling een online fietsrouteplanner te voorzien waarbij de gebruiker heel snel & intuïtief routes kan maken en gebruiken op alle toestellen.

Antenna helpt met het concept & design achter de user interface & experience.

Services

Een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface op elk toestel kan het verschil maken met concullega's

Wie is de klant?

Cikler is een kleine startup uit het Gentse die op dit moment nog geruisloos bezig is met de ontwikkeling van een eigen app met diezelfde naam. Cikler wordt een intelligente planner voor fietstoerisme die inzet op maximale beleving, aangepast aan elk type gebruiker.

Uitdaging

De interface van een applicatie en de manier waarop iemand werkt met een (web)applicatie is vaak cruciaal voor het gebruik en de populariteit. Terwijl het team achter Cikler de volledige technische ontwikkeling en implementatie opneemt, werden wij uitgedaagd om een gebruiksvriendelijke interface uit te werken die op elk apparaat vlot werkt.

Oplossing

In een eerste fase wordt Cikler gelanceerd als een traditionele routeplanner die berust op de knooppunten voorzien door Toerisme Vlaanderen. De focus ligt op het gebruiksgemak en een intuïtieve werking van de applicatie.

Concept & design

De gebruiksvriendelijkheid van een user interface voor publieke websites en/of webapplicaties vertrekt steeds vanuit de gebruiker. Enerzijds maken we een vergelijkende studie over gelijkaardige spelers op de markt, anderzijds proberen we aan de hand van echte gebruikers op zoek te gaan naar belangrijke aspecten binnen de werking van de applicatie.

We zoeken samen naar oplossingen om functionele problemen te tackelen en bouwen zo een logische gebruikservaring op.

Vertel ons jouw verhaal, en wij helpen jou verder!

Bekijk ook onze andere cases

heraCLES

Interne online webapplicatie bedoeld voor projectopvolging en informatiebeheer.

Lees verder

AP8

Twee unieke appartementen in Aalst waar elke bezoeker kan genieten van de inspirerende en ontspannen atmosfeer.

Lees verder