Air wat? Airtable is een cloud webapplicatie en brengt het beste van een spreadsheet samen met de meerwaarde van een database. Je hebt dan een handige, slimme interface én een relationele database.

Het kan nooit kwaad om eens out-of-the-box te denken bij het uitwerken van een webapplicatie. Daarbij kan het interessant zijn om één of meerdere tools te combineren en zo het maatwerk te beperken tot de businesslogica die uniek is.

Door Airtable, dat gratis is bij een beperkte hoeveelheid data, te gebruiken als database voorzien we de applicatie van een database en geven we de beheerders een interface waarin zij de inhoud kunnen beheren. Dat is 2 keer winnen.

Airtable is een veelzijdige tool die handig werkt dankzij de intuïtieve interface

Templates

Er is een heel groot aanbod aan kant en klare templates waar je direct mee aan de slag kan. Je vertrekt van een doordachte basis en breidt uit waar nodig. Zo heb je zonder veel werk een systeem voor het beheer van

  • Leden in een clubverband
  • De planning van een event
  • Stock voor het magazijn
  • Een persoonlijk CRM
  • Het bijhouden van feedback
  • De menu van de week
  •  …

 

Eenvoudig beheer en opvolging

De restaurants en horeca-zaken die take away organiseren met OnlineResto werken vanuit Airtable.

Het volledige beheer van de menu en opvolging van bestellingen gebeurt in die online applicatie.

Lees meer over de case.

We vinden het wiel niet graag opnieuw uit.

Er is al een hele waaier aan mooie software die heel goed doet wat ze moet doen en vaak aan een (relatief) lage kost. De kracht van wat wij bedenken en ontwikkelen zit dan in een doordachte integratie van één of meerdere tools met een stuk maatwerk.

Dan kijken we kritisch naar de noden van een bedrijf en werken een creatieve maar standvastige oplossing uit die helemaal past binnen de flows van een bedrijf.

 

Airtable als database

De veelzijdigheid van Airtable alleen al zorgt ervoor dat de tool tenminste het bekijken waard is.

Maar dankzij hun API zijn we ook in staat om het platform te gebruiken als een database. Dan lezen en schrijven we uit één van de online spreadsheets die daar beheerd worden.

 

Antenna x YOU x Airtable

Bekijk je graag eens wat Airtable voor jullie organisatie kan betekenen en hoe dit past binnen jouw bestaande software landschap of tools? Wij helpen graag!